Locatie verhuur voor fotoshoots, film-en-tv opnames

Het is anderen ook opgevallen, Huize Druivelaar is een prachtige locatie in Breda.

De binnenlocatie met tuin is dan ook te huur voor fotoshoots, film- en tv-opnames. Eerder hebben we producties van o.a. Libelle, Fatboy, Xenos, ELHO, ING, Bol.com en The Green Gallery gehad en daarnaast hebben we veel verschillende bruidsparen mogen ontvangen. Voor bruidsparen is de binnenlocatie buitengewoon geschikt omdat zij altijd verzekerd zijn van een droge locatie.

Vanaf eind april zit het blad weer aan de druivenranken en ziet de 36 meter lange kas er geweldig uit. Ook de 2600 vierkante meter gevarieerde stadstuin met appelboomgaard en bloemenvelden leent zich goed voor fotografie of film. Er zijn heel veel verschillende hoeken en sferen te vinden zodat er veel mogelijk is.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via het contactformulier.

Prijs €75,- per uur voor gebruik van druivenkas en siertuin.

Huize_Druivelaar_takje

Tarief is exclusief 21% btw, exclusief catering.

Huize_Druivelaar_braamenkel

Golden Light

Funda en Sami hebben op een mooie nazomeravond hun huwelijksshoot laten vastleggen door Melike Doğanbas. Bekijk ook de video die Ozcan heeft gemaakt, dit geeft een mooi beeld hoe onze locatie er uit ziet. Hieronder zie je een deel van onze tuin vanuit de lucht, het is een screenshot uit de film van Ozcan.

luchtfoto

Fotografie – Melike Doğanbas • Videograaf – Ozcan

fundai

fundaii

Huize_Druivelaar_braamenkel

Lovebirds shoot

De getalenteerde fotografen Lotte en Renske hebben deze prachtige foto’s in de druivenkas en de 2600m2 stadstuin gemaakt.

Fotografie – Lott’s Photography & Renske Meinema • MUA – Très Jolie Visagie • Haarstyling – Lush Haarmode

lotts

lottsiii

lottsI

shootlocatieII

Huize_Druivelaar_braamenkel

Zomerse bruidsparen

Deze lente en zomer hebben we weer stralende bruidsparen mogen ontvangen.

“Op 21 april 2017 hebben wij onze trouwfotoshoot gedaan bij Huize Druivelaar. Wat een fantastische mooie en uniek locatie is dit! Je kunt veel verschillende soorten foto’s maken in de druivenkas en in tuin. Wat we vooral zo leuk vonden was dat ondanks het midden in Breda is, vrijwel niemand het kende. Het is echt een verborgen parel. Ook onze fotograaf, die echt wel wat locaties gewend is werd er helemaal enthousiast van. Aanrader!” – Karin & Charles

Fotografie eerste zes foto’s – Elsa Schaddelee • Fotografie laatste foto’s – Berdie Nicolai

Huize_Druivelaar_braamenkel